Zařízení & příslušenství
Pastaragia
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 porzioni
Suroviny
-
150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
20 g di farina tipo 00 + q.b.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
20.2 g
Kalorie
1345 kJ /
321.5 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
27.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
33 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Dado di carne
45min.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min.
Passatelli
45min.
Malfatti bergamaschi
40min.
Pancotto
30min.
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1hod. 50min.
Pisarei e faśö
35min.
Minestra di semolino
30min.
Gnocco emiliano
4hod. 50min.
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min.
Gnocchi di polenta
25min.
Gnocco fritto
1hod. 5min.