Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1345 kJ / 321.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passatelli
45 Min
Riso e porri
30 Min
Crema di Cogne
15min
Pancotto
30 Min
Polenta
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Gnocco emiliano
4h 50min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pizzette di finta sfoglia
45 Min