Zařízení & příslušenství
Pastaragia
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 porzioni
Suroviny
-
150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
20 g di farina tipo 00 + q.b.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
20.2 g
Kalorie
1345 kJ /
321.5 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
27.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
33 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Gnocchi di patate crude e pane
40min.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min.
Polenta
1hod.
Risotto alla parmigiana
30min.
Zuppa di cipolle
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min.
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1hod. 5min.
Martini Dry (alla maniera de Casino Royale)
5min.
Torta di pane con nocciolata
1hod. 10min.
Passatelli
45min.
Pancotto
30min.
Bavette pancetta e finferli
40min.