Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 min
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12h
Porridge aux fruits frais
15min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Jalapenos farcis
1h
Saumon entier rôti et sauce épicée au miso et gochujang
7h 30 min
Fondant
1 Std. 10 Min
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1h 30 min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30 min
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Žádné hodnocení
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 min