Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de choux rouges et pommes avec feta croustillante et pesto d'herbes
30min
Pommes spiralées au four
Žádné hodnocení
Coupes de chou rouge avec du poulet
25min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Žádné hodnocení
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1h
Soupe de chorizo, pommes de terre et chou
35min
Mousse à la truite
5min
Omelette aux blancs d'oeufs
35min
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Crème de pois
40min
Velouté de courgettes
45 Min
Dip mexicain en couches
25min