Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage façon minestrone
50 Min
Soupe au pistou
40min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30 Min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 Std.
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Turbot sauce salsa
Žádné hodnocení
Korma de chou-fleur
2h 20 min
Dressing yaourt et menthe
15 Min
Chilli con carne
40min
Moules au basilic, amandes et beurre
40min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50 Min