Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à café de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poivron rouge, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de romarin frais haché
- ¼ c. à café de poivre, fraichement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manaïches au zaatar
2h
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
Žádné hodnocení
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade carottes râpées
10min
Manakeesh, flatbread épicé libanais
3h 20 min
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Dip au thon
5min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Focaccia aux anchois
1h 45 min
Bouillie pomme-poire-banane
20min
Houmus
10min
Chips croustillantes et guacamole
1h