Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
nebo 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 163 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Sommerporridge
25 min
Sellerie mit Brot-Crumble
50min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h