
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
nebo 2 - 3 Pflaumen entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 383 kcal / 1602 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 163 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 godz. 10 min
Kastanientarte
1 godz. 30 min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 godz.
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 godz. 30 min
Topfenschmarrn
50 min