Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 250 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- 4 Eier
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Weizenmehl, universal
- 120 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 383 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Sellerie mit Brot-Crumble
50min
Pikante Sterzschnitten
55min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Sauerkrautstrudel
1h 40min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h