Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
50
g Gorgonzola, in Stücken
nebo 50 g Ziegenweichkäse, in Stücken - 200 g Semmelwürfel
- 150 g Milch
- 30 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 262 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Sommergalette
1h 25min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Cremige Karotten-Polenta-Küchlein
50 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Rotkrautstrudel
1 godz. 10 min