Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
50
g Gorgonzola, in Stücken
nebo 50 g Ziegenweichkäse, in Stücken - 200 g Semmelwürfel
- 150 g Milch
- 30 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 262 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min
Erdnuss-Ecken
2h
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min