
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
chile ancho desvenado y
en trozos - 1 tortilla en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal al gusto
Para servir
- cebolla picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones en cuartos
- aguacate en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 430.4 kcal / 1800.8 kJ
- Protein
- 25.4 g
- Tuk
- 26.1 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 387.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3hod. 40min
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Chile en nogada
3hod.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Chorizo norteño
30min
Coyotas sonorenses (Black Diamond)
1hod.
Chicharrón en salsa verde
35min
Pay de queso
6hod.
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Pozole Rojo
1hod. 30min
Salsa martajada
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min