Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
chile ancho, desvenado y
en trozos - 1 tortilla, en trozos
- 10 g aceite vegetal
- 1900 g de agua
- 60 g de vinagre de manzana
- 1000 g de pancita de res, limpia y en trozos de 5 cm
- 200 g de huesos de res
- 200 g hueso de res, chamorro o tobillo
- cebolla
- de ajo
- de orégano
- de hierbabuena fresca
- sal, al gusto
Para servir
- cebolla, picada
- chile de árbol seco
- orégano seco
- limones, en cuartos
- aguacate, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 1800.8 kJ / 430.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 387.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tamales rancheros
2 godz.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Tamales canarios
2 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Caldo de camarón
40 Min
Rosca de Reyes
3 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Masa básica para tamales
1h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Pollo con mole TM6
1 godz.
Champurrado
25 Min