
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 1 茶匙 橄欖油
- 40 克 培根片 切小片
- 20 克 洋蔥 切絲
- 30 克 蘑菇 切片
- 400 克 罐裝蕃茄碎 連同汁液,切小塊
- 50 克 蕃茄醬
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 顆 蛋 冷藏,清洗乾淨
- 150 克 乾通心粉 (彎管)
- 20 克 青椒 切小丁
- 150 克 水
- 1 茶匙 帕瑪森起士粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 263 kcal / 1101 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 7.3 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.5 g