Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
TM6

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 500 g water plus extra for boiling eggs
  • 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 200 g fine asparagus woody ends removed
  • 4 medium eggs cold
  • 4 slices bread (see tip)
  • salted butter for toast (volitelně)
  • 200 g crème fraîche for serving
  • 1 lemon cut in wedges, for serving (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
406.4 kcal / 1700.5 kJ
Protein
42.8 g
Tuk
17.6 g
Sacharidy
18.1 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
1322.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty