
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water plus extra for boiling eggs
- 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
- 200 g fine asparagus woody ends removed
- 4 medium eggs cold
- 4 slices bread (see tip)
- salted butter for toast (volitelně)
- 200 g crème fraîche for serving
- 1 lemon cut in wedges, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 406.4 kcal / 1700.5 kJ
- Protein
- 42.8 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1322.1 mg
Alternativní recepty
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2hod. 15min
Pickled Onions (TM6)
30min
Vanilla Coffee Frappé
4hod. 25min
Potato Gratin (TM6)
1hod. 10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9hod. 20min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Jersey Royal Potato Salad
40min