Zařízení & příslušenství
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (volitelně) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (volitelně) cut in wedges, for serving1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1322.1 mg
Protein
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
18.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Jollof Rice
1h 20min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Pistachio Cream Pasta
30min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Caprese Omelette
30min
Lamb Meatballs
45min