Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • water plus extra for boiling eggs
    500 g
  • smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper plus extra for serving
    4 pinches
  • fine asparagus woody ends removed
    200 g
  • medium eggs cold
    4
  • bread (see tip)
    4 slices
  • salted butter (volitelně) for toast
  • crème fraîche for serving
    200 g
  • lemon (volitelně) cut in wedges, for serving
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1322.1 mg
Protein 42.8 g
Kalorie 1700.5 kJ / 406.4 kcal
Tuk 17.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 18.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...