Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaise Sauce
- 15 g water
- 30 g lemon juice
- 225 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
Salmon, Asparagus and Rice
-
30
g coriander leaves
nebo 30 g fresh parsley leaves - 1 lemon, thin peelings of zest only
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
340
g green asparagus
nebo 340 g broccoli florets - 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
- 1 Tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 672 mg
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 phút
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min