
Zařízení & příslušenství
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
903 kcal /
3778 kJ
Protein
33 g
Tuk
58 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
32 g
Sodík
672 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko