Zařízení & příslušenství
雪菜年糕
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
雪菜 切段70 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 斜切片½ 根
-
熟竹筍 切片(約3公分)100 克
-
年糕片 (寧波年糕,片狀)200 克
-
水100 克
-
百頁豆腐 切片(約3公分)50 克
-
鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.4 g
Kalorie
1142 kJ /
273 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan