Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 克 雪菜, 切段
- 10 克 油
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 斜切片
- 200 克 熟竹筍, 切片(約3公分)
- 50 克 百頁豆腐, 切片(約3公分)
- 100 克 年糕片 (寧波年糕,片狀)
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 香油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉, 依個人喜好調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 3.7 g