Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 40 g di burro a tocchetti
- 5 g di miele
Gelato alla lavanda
- 1 tuorlo
- 500 g di latte intero
- 30 g di miele
- 40 - 50 fiori di lavanda secchi, interi
- 120 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 911.5 kJ / 217.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 79.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ciliegie e mandorle
1 godz.
Biscotti sacher
2 godz.
Panini arcobaleno
5h
Galette rustica alle ciliegie
2 godz.
Bisquick strawberry shortcake
1 godz.
Cedrata
35min
Frappucino al caffè
5 min
Cioccolata al latte e cookies
15min
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Clafoutis di prugne
1 godz. 15 min
Streuseltaler
1h 45min
Baklava (vegan)
2h 40min