Kompatibilní verze
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cebolla y manzana a la cerveza negra
- 800 g de cebolla, en cuartos
- 200 g de manzanas reineta peladas, en cuartos
- 100 g de cerveza negra
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de azúcar moreno
Montaje
- 1 - 2 solomillos de cerdo ibérico (200-400 g)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 32 rebanadas de pan tostado
- 250 g de queso camembert, en 16 trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4.21 g
- Sacharidy
- 9.54 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 min
Solomillo en costra de hojaldre
40 min
Aperitivos de hojaldre
25 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Tostas con bombón de salmón
2h 30 min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Tartaletas de tortilla con guacamole
30 min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45 min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10 min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1h
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h