Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert

Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert

4.6 63 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
32 unidades

Suroviny

Cebolla y manzana a la cerveza negra
  • 800 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de manzanas reineta peladas, en cuartos
  • 100 g de cerveza negra
  • 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de azúcar moreno
Montaje
  • 1 - 2 solomillos de cerdo ibérico (200-400 g)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 32 rebanadas de pan tostado
  • 250 g de queso camembert en 16 trozos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 4.21 g
Kalorie 378 kJ / 90 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 0.89 g
Sacharidy 9.54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...