Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas, (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten, ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie, (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg, rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei, opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui, gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
nebo 150 g mousserende witte wijn, type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Paneer tikka pizza
Žádné hodnocení
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Fruitige saladedressing
5 min
Mediterraanse gebakjes
Žádné hodnocení
Rabarbertaart
55 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min