
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Varkensvlees Wellington
- 1 varkenshaas (ongeveer 500 g)
- 1 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 80 g ui gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
- 200 g bevroren doperwten ontdooid
- 1 bos verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren
- 20 g water
- 1 bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
- 2 el broodkruim
- 12 sneetjes spek, gezouten, gesneden
- 1 ei opgeklopt
Champagne saus
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
- 80 g ui gehalveerd
- 10 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
150
g Champagne
nebo 150 g mousserende witte wijn type prosecco - 150 g water
- 1 el maïszetmeel
- 1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 905 kcal / 3769 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 60 g
- Sacharidy
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroen-kokos bliss balletjes
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Ovenburger
1 godz. 45 min
Azteca taart
1 godz.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Charoset
15 min