Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g venussschelpen, vers, schoongemaakt
- 500 g verse kokkels
- 5 tl zout
- 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 20 g verse koriander
- 1500 g water, plus extra om de rijst te weken en te koken.
- 100 g witte wijn
- 6 - 8 rauwe gepelde langoustines, (ongeveer 500 g)
- 1000 g garnalen, klein, ongepeld
- 300 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 10 g verse peterselie, blaadjes alleen
- 50 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 chillipeper, vers, in dunne plakjes gesneden
- 300 g rode paprika, gesneden
- 600 g rijst
- 2 gedroogde laurierbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1910.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Russische salade
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
Pas d’évaluation
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Stracciatella drinkyoghurt
12 godz.
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min