Zařízení & příslušenství
Zeevruchtenrijst
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
12 porties
Suroviny
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1910.4 mg
Protein
35.9 g
Kalorie
1845.2 kJ /
441 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Žádné hodnocení
Inktvis "à Lagareiro"
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Kreplach
55min.
Spaanse brunch
1hod. 15min.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Popcorn-ijs
Žádné hodnocení
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3hod. 30min.