Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di vino bianco
- 70 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua calda (non bollente)
- 100 g di castagne cotte e pelate, a pezzi
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2642.8 kJ / 631.8 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1579.4 mg
Alternativní recepty
Risotto carciofi e speck
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Penne risottate ai gamberi
30 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min