Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 acciughe sotto sale, dissalate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo vermicelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2287.8 kJ / 546.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 84.3 mg
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Tubettini alla maiorese
55min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Tagliatelle panna e funghi
1 godz.