Vermicelli aglio e olio
TM6 TM5 TM31

Vermicelli aglio e olio

4.5 (44 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 4 - 5 acciughe sotto sale, dissalate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo vermicelli

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2287.8 kJ / 546.8 kcal
Protein
15.4 g
Sacharidy
66.5 g
Tuk
24.1 g
Nasycený tuk
3.5 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
84.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty