Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ragù di salsiccia e funghi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e a pezzi
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 250 g di funghi freschi a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2180.3 kJ / 521.2 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1292.4 mg
Alternativní recepty
Pasta alla ionica
30 min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Spaghetti alla checca
40 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Pasta alla carcerata
30 min
Frittelle di carciofi
45 min
Rustici alla scarola
10h
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Lasagne funghi e salsiccia
1u. 40min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h