Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino mediamente piccante, a rondelle (volitelně)
- 1 spicchio di aglio
- 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
- 330 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di pasta secca, tipo calamarata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olive nere denocciolate
- 150 g di Provolone piccante a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 362.6 mg
Alternativní recepty
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 Min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pasta alla Norma leggera
1h
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min