Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino mediamente piccante, a rondelle (volitelně)
- 1 spicchio di aglio
- 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
- 330 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di pasta secca, tipo calamarata
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di olive nere denocciolate
- 150 g di Provolone piccante a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 362.6 mg
Alternativní recepty
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di melanzane
10min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Pesto di rucola
10min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min