Calamarata con crema di peperoni
TM6

Calamarata con crema di peperoni

4.4 (67 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino mediamente piccante, a rondelle (volitelně)
  • 1 spicchio di aglio
  • 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
  • 330 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta secca, tipo calamarata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di Provolone piccante a cubetti

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2249.2 kJ / 537.5 kcal
Protein
17.2 g
Sacharidy
70.7 g
Tuk
22.6 g
Nasycený tuk
5.6 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
362.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty