Calamarata con crema di peperoni

Calamarata con crema di peperoni

4.5 76 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino (volitelně) mediamente piccante, a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
  • 330 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta secca tipo calamarata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di Provolone piccante a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 362.6 mg
Protein 17.2 g
Kalorie 2249.2 kJ / 537.5 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 70.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...