Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 min
Pasta alla Norma leggera
1h
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Pasta al pomodoro
55 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino (Bimby Friend)
25 min
Pasta al ragù
1 godz. 30 min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h