Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta al pomodoro
55min
Pasta con ragù di verdure
45 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Penne al tonno
35min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Tortellini in brodo vegetariani
2 Std.
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min