Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g di acqua
- 350 g di polpo fresco, i tentacoli puliti
- 10 olive nere denocciolate
- 15 pomodori datterino rossi e gialli a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- insalata valeriana
- 1 arancia, pelata la vivo e a spicchi
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 697.9 kJ / 166.7 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 299.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min