Kompatibilní verze
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo flamengo
- 200 g natas
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 500 g carne de vitela picada
- 1 c. chá de mostarda
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 600 g alho-francês cortado em pedaços
- 50 g manteiga
- 120 g fiambre cortado em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2961.6 kJ / 707.8 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 49.3 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1296.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Gratinado de legumes e queijo
45 Min
Quiche de presunto e camembert
1 Std.
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Loiramisu
10 Min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Fusilli com frango no forno
35 Min