Zařízení & příslušenství
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porties
Suroviny
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 porties
Sodík
5637.5 mg
Protein
78.1 g
Kalorie
10742 kJ /
2567.4 kcal
Tuk
138.9 g
Vláknina
16.3 g
Nasycený tuk
59.8 g
Sacharidy
223.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Žádné hodnocení
Concord druivenparels met champagne
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Appeltaart
Žádné hodnocení
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Kreplach
55min.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Bearnaisesaus
15min.
Verse zomerse loempia’s
30min.
Dunne grissini
Žádné hodnocení
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Žádné hodnocení