Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
nebo 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Protein
- 78.1 g
- Sacharidy
- 223.7 g
- Tuk
- 138.9 g
- Nasycený tuk
- 59.8 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Sodík
- 5637.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glühwein
15 min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45min
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Kreplach
55 Min
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Crème anglaise
15 min
Quinoasalade
40min