Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
nebo 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Protein
- 78.1 g
- Sacharidy
- 223.7 g
- Tuk
- 138.9 g
- Nasycený tuk
- 59.8 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Sodík
- 5637.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Tempé
48h
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Kreplach
55min
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Hong Kong rijst met worst
Žádné hodnocení