
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
nebo 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 2567.4 kcal / 10742 kJ
- Protein
- 78.1 g
- Tuk
- 138.9 g
- Sacharidy
- 223.7 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 59.8 g
- Sodík
- 5637.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugees brood (Pão de água)
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Levercake
Pas d’évaluation
Energieballen
30min
Honingraat
1h 30min