Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di speck a listarelle
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi misti a tocchetti
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di Gouda a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3327 kJ / 795.1 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1212 mg
Alternativní recepty
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Crema di verdure invernale
50 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Melanzane ripiene alla Norma
1 Std.
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.