Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta gialla, sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di provola affumicata a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184.6 kJ / 283.1 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 449.3 mg
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Focaccia a bastone
5h
Tortilla di patate al vapore
45 min
Frittelle di riso
1h
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformato tricolore
1h 30min
Panettone gastronomico farcito
7hod. 30min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Patate schiacciate al forno
1h