Patate gratinate al formaggio

Patate gratinate al formaggio

4.2 36 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 800 g di patate a pasta gialla sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di latte parzialmente scremato
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di provola affumicata a tocchetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 449.3 mg
Protein 15.4 g
Kalorie 1184.6 kJ / 283.1 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 25.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...