Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (1 cm)
- 150 g di acqua calda (non bollente)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 150 g di provola affumicata a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2094.8 kJ / 500.8 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 465.1 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Torta estasi
45 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Frittata di linguine
35 Min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.