Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3241.8 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 67.6 g
- Tuk
- 44.9 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1334.3 mg
Alternativní recepty
Spaghetti alla checca
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Bortellina
30 min
Pasta alla gricia
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Linguine allo sgombro
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min