Gramigna alla salsiccia

Gramigna alla salsiccia

4.9 60 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di cipolla dorata in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
  • 60 g di vino bianco secco
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1334.3 mg
Protein 26.8 g
Kalorie 3241.8 kJ / 774.8 kcal
Tuk 44.9 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 15.1 g
Sacharidy 67.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...