Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 704 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min
Spinat-Crostini
20min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1 Std. 35 Min
Kräuterkuchen
2h
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2h 15min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1h 20 min.
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h