Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 704 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Curry-Salat
1h 30min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Kartoffel-Quiche
3h
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h