Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 704 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30 min
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Speckwaffeln mit Kräuterbutter
45 min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15 min
Tortilla-Buns
2 godz. 30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 min
Eier-Curry-Salat
1h 30 min