Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 300 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Sahne
- 100 g Milch
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 100 g geräucherter Lachs
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1521 kJ / 363 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1h
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min
Tarte provençale
1h 40min
Spanische Tortilla
45min