Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 300 g Gruyère, in Stücken
- 200 g Sahne
- 100 g Milch
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 100 g geräucherter Lachs
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1521 kJ / 363 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 568 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 godz. 45 min
Kartoffel-Quiche
3h
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Feta-Briouats mit Pistazien
1h
Herzhafte Filoteig-Muffins
1h
Kräuterkuchen
2h
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min