Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g Butter, in Stücken
- 1 Pck. Strudelteig aus dem Kühlregal (275 g), z. B. von Henglein
- 300 g Bergkäse, in Stücken
- 5 Eier
- 20 g Weißwein, trocken (volitelně)
- 400 g Sahne
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 100 g Walnusshälften, grob zerbrochen
- 150 g Trauben, hell, kernlos, halbiert
- 150 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2935 kJ / 701 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 814 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1 Std. 45 Min
Rucola-Feta-Suppe
35 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Lamm unter der Ziegenkäsehaube mit Portwein-Zwiebel-Risotto
1 Std. 15 Min
Schoko-Orangen-Fudge-Konfekt
8 Std.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min