
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin abgezupft
- 5 Zweige Thymian abgezupft
- 5 Stängel Oregano abgezupft
- 200 g Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 500 g Mairübchen in Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Flusskrebsfleisch
- 800 g Gnocchi aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten dunkel (schwarz)
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 677 kcal / 2834 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 1298 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisragout mit Bratwurst
30 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2 Std. 15 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 Min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 Std.
Schwarzwurzel-Auflauf
1 Std. 25 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Kürbis-Pilz-Ragout
40 Min