Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi

Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi

4.3 60 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehen
    2
  • Rosmarin abgezupft
    5 Zweige
  • Thymian abgezupft
    5 Zweige
  • Oregano abgezupft
    5 Stängel
  • Sahne
    200 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Mairübchen in Würfeln (ca. 2 cm)
    500 g
  • Flusskrebsfleisch
    200 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    800 g
  • Cherry-Tomaten dunkel (schwarz)
    150 g
  • Frühlingszwiebeln
    1 Bund

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1298 mg
Protein 21 g
Kalorie 2834 kJ / 677 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...