Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 200 g Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 500 g Mairübchen, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Flusskrebsfleisch
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten, dunkel (schwarz)
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2834 kJ / 677 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1298 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min