Knoblauchtarte

4.1 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
6 Portionen

Suroviny

  • Butter zum Einfetten
  • Mehl und mehr zum Ausstäuben
    240 g
  • Ziegengouda in Stücken
    150 g
  • Ziegenfrischkäse
    150 g
  • Eier
    2
  • Schmand
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Backpulver
    1 TL
  • Zucker und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Wasser
    180 g
  • Öl
    80 g
  • Knoblauchzehen (ca. 3 Knollen), geschält (siehe Tipp)
    150 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • Honig (volitelně) zum Beträufeln
  • Thymianblättchen, frisch (volitelně) zum Bestreuen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 682 mg
Protein 20 g
Kalorie 2565 kJ / 613 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...