Minipavlovas à la crème glacée framboise

Minipavlovas à la crème glacée framboise

3.0 1 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 13hod.
12 portions

Suroviny

La veille
  • 290 g de sucre en poudre
  • 4 œufs à température ambiante
  • ½ c. à café de vinaigre blanc
  • 1 ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 20 g de fécule de maïs
  • 300 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 30 g de jus de citron
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 400 g de lait
Le jour même
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 100 g de fruits rouges frais variés pour la finition

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 53.4 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 1389.5 kJ / 332.1 kcal
Tuk 21.1 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 33.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...