Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 290 g de sucre en poudre
- 4 œufs, à température ambiante
- ½ c. à café de vinaigre blanc
- 1 ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 20 g de fécule de maïs
- 300 g de framboises fraîches ou surgelées
- 30 g de jus de citron
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de lait
Le jour même
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1389.5 kJ / 332.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 53.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre bordelais
30 Min
Crème glacée au beurre d'arachides
8h 20min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Tarte salée au thon, œufs et câpres
Žádné hodnocení
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Sorbet à la framboise
15 Min
Choux à la crème
1 Std. 5 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1 Std.
Brioche feuilletée tressée
17h 45 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min