Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., tiède
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de fécule
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 9960 kJ / 2384 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 85 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1158 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30 min
Paris-Brest
3h
Chapelure
10 Min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Gâteau de fin d'année
3h 35min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 Std. 30 Min
Crème dessert aux noisettes
2sa 40 dk
Crème pâtissière XXL
15 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min