Crème pâtissière au caramel

Crème pâtissière au caramel

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 bocal

Suroviny

  • 170 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. tiède
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 50 g de fécule
  • 2 œufs entiers
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g de sucre vanillé

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 1158 mg
Protein 38 g
Kalorie 9960 kJ / 2384 kcal
Tuk 138 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 85 g
Sacharidy 247 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...