Crème pâtissière au caramel
TM6 TM5 TM31

Crème pâtissière au caramel

4.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 170 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g., tiède
  • 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 500 g de lait
  • 50 g de fécule
  • 2 œufs entiers
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g de sucre vanillé

Nutriční hodnoty
na 1 bocal
Kalorie
9960 kJ / 2384 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
247 g
Tuk
138 g
Nasycený tuk
85 g
Vláknina
0 g
Sodík
1158 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty