Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., tiède
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 50 g de fécule
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g de sucre vanillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 9960 kJ / 2384 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 85 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1158 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioches italiennes
3h 15min
Entremets chocolat-café
4h
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 godz.
Paris-Brest
3 Std.
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème pâtissière XXL
15 Min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Flan sans pâte
6h