Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux froid, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel
-
30
g d'amandes hachées
nebo 30 g d'amandes effilées - 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Caramel liquide
25 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30 min
Riz au lait caramel
1 Std. 30 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12 godz.
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sauce caramel au whisky
35 Min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Sucre glace (200 g)
5 Min