Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile neutre
- 40 g de noisettes décortiquées
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de figues sèches, coupées en morceaux
- 30 g de pruneaux dénoyautés, coupés en morceaux
- 30 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 792 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3j 20 menit
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de seigle
4j 10 menit
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain moulé aux graines
3 Std. 50 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Miche de petit épeautre
3h 35 min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min