Baguette à la farine d'épeautre

Baguette à la farine d'épeautre

4.3 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 20min.
3 morceaux

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 1 c. à café de sucre
  • huile d'olive pour le Varoma
  • 300 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 781.7 mg
Protein 19.7 g
Kalorie 2498.3 kJ / 596.7 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 119.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...