
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 596.7 kcal / 2498.3 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 1.7 g
- Sacharidy
- 119.7 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 781.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de campagne
4hod.
Pain complet
5hod.
Pains de seigle au citron
3hod. 50min
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pain aux pistaches
3hod. 15min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pain de seigle
5hod.
Pain aux différents fruits secs
2hod. 55min
Mon pain de campagne maison
4hod. 40min
Pain aux graines
5hod.
Pain aux céréales
3hod. 30min
Pain de campagne en cocotte
2hod. 10min