Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 119.7 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 781.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain de seigle
4h 10min
Pain de seigle
2h 40min
Pain coco aux fruits secs
2 godz. 55 min
Pain de seigle
5u.
Pain au levain biologique
5sa 5 dk
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 godz.