Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 克 米粉
- 适量 热水 ,浸泡用
- 40 克 无盐熟花生
- 40 克 紫洋葱
- 2 瓣 蒜头
- 1 - 2 支 干辣椒 ,切段
- 150 克 樱桃番茄 ,一切二
- 20 克 生抽
- 30 克 米醋
- 50 克 鲜榨青柠汁
- 10 - 20 克 红糖 ,约1-2汤匙
- 1 克 盐
- 300 克 木瓜 ,去皮去籽,一切四
- 300 克 熟芒果 ,去皮去核,一切四
- 60 - 80 克 新鲜豆芽 ,装饰用
- 青柠 ,切片,装饰用
- 新鲜香菜 ,用于装饰
- 干辣椒片 ,用于洒水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 419 mg