Zařízení & příslušenství
鸡肉、桃子和菠菜沙拉配核桃
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
核桃仁80 克
-
橄榄油65 克
-
蒜头1 瓣
-
鸡胸肉 ,切成条(约1厘米x3-4厘米),吸干水分300 克
-
盐2 - 3 小撮
-
150 克 杏桃, ,切片(约1厘米厚)桃子 ,切片(约1厘米厚)150 克
-
苹果醋30 克
-
黄芥末15 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
-
糖2 - 3 小撮
-
新鲜菠菜叶 洗净沥干300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
532.9 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
3212.7 kJ /
767.9 kcal
Tuk
73 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感30分钟
5 recepty/-ů
Čína
Čína