Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 100 g Cheddar, in Stücken (3 cm)
- 4 Pouletbrustfilets, ohne Haut (à ca. 330 g)
- 5 TL Salz
- 2 TL Pfeffer, gemahlen
- 3 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Cayennepfeffer, gemahlen (volitelně)
- 180 g rote Peperoni, halbiert, entkernt, in Stücken
- 50 g grüne Peperoni, halbiert, entkernt, in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g pflanzliches Öl
-
100
g Brandy (Metaxa)
nebo 100 g Apfelsaft - 1 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 EL Wasser
- 200 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 80 g Rahm
- 100 g Tomatenpüree
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3233 kJ / 773 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 3567 mg
Alternativní recepty
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1 Std. 15 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Stroganoff
45 min
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min