Schweinsfilet im Teig

Schweinsfilet im Teig

4.5 48 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

Filet im Teig
  • Bratbutter
    1 EL
  • Schweinsfilet (ca. 500 g)
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butter
    20 g
  • Erbsli, tiefgekühlt aufgetaut
    200 g
  • Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Wasser
    20 g
  • Blätterteig ausgewallt (25 x 42 cm)
    1
  • Paniermehl
    2 EL
  • Tranchen Bratspeck
    12
  • Ei verklopft
    1
Sauce
  • Vollrahm, gekühlt kalt
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butter
    10 g
  • Prosecco oder Champagner, (trocken)
    150 g
  • Wasser
    150 g
  • Maisstärke
    1 EL
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 43 g
Kalorie 3769 kJ / 905 kcal
Tuk 60 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...