Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filet im Teig
- 1 EL Bratbutter
- 1 Schweinsfilet (ca. 500 g)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 200 g Erbsli, tiefgekühlt, aufgetaut
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 20 g Wasser
- 1 Blätterteig, ausgewallt (25 x 42 cm)
- 2 EL Paniermehl
- 12 Tranchen Bratspeck
- 1 Ei, verklopft
Sauce
- 150 g Vollrahm, kalt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 150 g Prosecco oder Champagner, (trocken)
- 150 g Wasser
- 1 EL Maisstärke
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 60 g
Alternativní recepty
Züri-Gschnätzlets
50min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Stroganoff
45min
Käsewähe
50min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 Std. 20 Min
Bündner-Spätzli
45min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Schinkengipfeli
35min