Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 jajka
- 240 g cukru
- 250 g mąki pszennej
- 170 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- 90 g skrobi ziemniaczanej, plus 1 czubata łyżeczka
- 700 g czerwonych porzeczek, świeżych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1165.9 kJ / 278.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 49.3 g
- Tuk
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 20.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knedle twarogowe z morelami
35min
Tarta z krojonymi owocami (TM6)
5 Std. 30 Min
Czeskie ciasto serowe z kratką
1h 50 min
Ciasto z truskawkami, kremem budyniowym i galaretką (TM6)
8 Std. 30 Min
Jogurtowe ciasto z borówkami i kruszonką
1h
Kruche ciasto z wiśniami
1h 20 min
Przekładane ciasto marchewkowe z orzechami
2 Std. 55 Min
Ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką
1h 55min
Ciasto ucierane z owocami i kruszonką
1 Std. 10 Min
Szarlotka tatrzańska (TM6)
2 godz.
Szarlotka „królewskie góry” (z połówkami jabłek)
1 godz. 45 min
Szarlotka tradycyjna
2h 20min