Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
nebo 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 794.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Petits pains de seigle
12h
Soda bread irlandais
45min
Fond de viande
45min
Pain de campagne
3sa 45 dk
Pain de seigle
4sa 10 dk
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2h
Soda bread irlandais
45min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Petits pains aux figues
3u. 40min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min