Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
nebo 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 794.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Rolls au crémeux citron
2 Std. 45 Min
Briochettes coco à la vapeur
2 Std. 10 Min
Tarte aux petits pois
50 min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30 min
Poulet Tikka
3 Std. 30 Min
Petits pains roulés au zaatar
4h 30 min
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7h
Croissants au fromage
40 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min