Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
nebo 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 794.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de seigle
4h 10 min
Gâteau à l'orange
1h 25min
Petits pains façon bretzel
2 godz.
Pain express au sésame
1h 15min
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min
Minipains façon bretzel
2 godz.
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1h
Brioche au lait de coco
3h 10 min
Pain rapide
1h 15min