Zařízení & příslušenství
Pasta med vintergrønnsaker
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porsjoner
Suroviny
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
smør30 g
-
flaskegresskar skrelt, uten frø og delt i biter (2 cm)400 g
-
salt2 ts
-
pinjekjerner20 g
-
brun sopp, fersk delt i skiver (ca. 5 mm)100 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
vann1200 g
-
pappardelle pasta, tørr250 g
-
chiliflak, tørket10 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
1.3 mg
Protein
16.3 g
Kalorie
1821 kJ /
435.3 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
63.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kylling Penne med safran
Žádné hodnocení
Makaronigrateng med flaskegresskar
Žádné hodnocení
Kylling-tagliatelle med pesto
Žádné hodnocení
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Žádné hodnocení
Pasta med tomat og aubergine
45min.
Kremet ertepasta
Žádné hodnocení
Rekelinguine med krabbe
Žádné hodnocení
Squashpasta med røkt laks
Žádné hodnocení
Ravioli med reke og asparges basilikum
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Makaronigrateng
Žádné hodnocení