Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di carne di coniglio in pezzi
- 500 g di vino rosso
Chutney di cipolle
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolla rossa a spicchi
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna chiaro
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di aceto di vino rosso
Coniglio sottovuoto e contorno di patate viola
- 1 cucchiaio di semi di finocchio (volitelně)
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di patate viola, pelate e a fette (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3694 kJ / 644 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Calamari Sottovuoto
50min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3j 20 menit
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min