Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fillet steak daging sapi (masing-masing 180-200 g, tebal 3 cm)
- 2 sdt garam laut
- ¾ sdt lada hitam bubuk
- 4 tangkai thyme segar
- 1400 g air, pastikan kantong benar-benar terendam air (lihat tips)
-
30
g sari lemon (lihat tips)
nebo 1 sdt asam askorbat - 50 g bawang merah
- 1 - 2 tangkai tarragon, segar, daunnya saja, sesuai selera
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g mentega tawar, potong dadu, tambah 1 sdm untuk steak panggang
- 4 kuning telur, masing-masing berkisar 20 g
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg