Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g keju Parmesan, dipotong-potong
- 300 g daging sapi cincang, sedikit lemak
- 300 g daging babi cincang, sedikit lemak
- 1 sdt oregano kering
- 1 - 2 sdt garam
- ¼ sdt lada hitam bubuk
- 3 siung bawang putih, potong menjadi dua
- 20 g minyak zaitun
- 200 g bawang bombai cokelat, potong wedges
- 50 g red wine
- 800 g tomat potong, kalengan
- 50 g pure tomat
- 5 g gula
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsi
- Kalorie
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Protein
- 144 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 138 g
- Nasycený tuk
- 58 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 2798 mg