
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g potongan daging untuk sup (cth: bagian pundak, betis, dada), potong-potong (3 cm)
- 20 g mustard
- 350 g bawang bombai potong jadi 8-10 irisan wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g pure tomat
- 1 - 2 siung bawang putih sesuai selera, dibelah dua
- 3 sdt bubuk paprika manis
- 1 sdt garam
- ½ sdt lada hitam bubuk
-
¼
sdt bubuk cabai cayenne
nebo ¼ sdt bubuk paprika pedas -
1
sdt marjoram kering
nebo oregano kering -
½
dadu kaldu sapi (untuk 0.5 l)
nebo ½ sdt pasta kaldu daging buatan sendiri - 200 g air
- 50 g red wine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 354 kcal / 1483 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti Bola Ayam Saus Tomat
1hod.
Ayam Serai Vietnam (Vietnamese Lemongrass Chicken)
1hod. 5min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Žádné hodnocení
Ayam Goreng Kunyit
Žádné hodnocení
Daging Goreng Berempah
Žádné hodnocení
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2hod. 45min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Žádné hodnocení
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Žádné hodnocení
Pastel Tutup Kari
Žádné hodnocení
Sop Daging dengan Kembang Kol
2hod.
Meatloaf
Žádné hodnocení