Gulai Daging Austria
TM6

Gulai Daging Austria

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 600 g potongan daging untuk sup (cth: bagian pundak, betis, dada), potong-potong (3 cm)
  • 20 g mustard
  • 350 g bawang bombai, potong jadi 8-10 irisan wedges
  • 30 g clarified butter
  • 20 g pure tomat
  • 1 - 2 siung bawang putih, sesuai selera, dibelah dua
  • 3 sdt bubuk paprika manis
  • 1 sdt garam
  • ½ sdt lada hitam bubuk
  • ¼ sdt bubuk cabai cayenne
    nebo ¼ sdt bubuk paprika pedas
  • 1 sdt marjoram kering
    nebo oregano kering
  • ½ dadu kaldu sapi (untuk 0.5 l)
    nebo ½ sdt pasta kaldu daging, buatan sendiri
  • 200 g air
  • 50 g red wine (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1483 kJ / 354 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
7 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
11 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty