Ternera en costra de hojaldre con mostaza

Ternera en costra de hojaldre con mostaza

5.0 3 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
6 raciones

Suroviny

  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 800 - 1000 g de solomillo de ternera limpio, salpimentado
  • 500 g de agua
  • 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 1 lámina de masa de hojaldre
  • 1 - 2 huevos batidos
  • 4 cucharadas de mostaza de grano entero
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 40 g de mantequilla en dados pequeños

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 390.1 mg
Protein 38.4 g
Kalorie 2755 kJ / 658 kcal
Tuk 38.7 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...