Pechuga de pavo con cítricos al vacío

Pechuga de pavo con cítricos al vacío

3.8 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
2 raciones

Suroviny

  • 1 limón
  • 1 naranja
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 10 g de sal gorda
  • 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en 2 trozos
  • 1400 g de agua
  • 30 g de zumo de limón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 2095 mg
Protein 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...